Deurbeslag

Deurbeslag

Deurbeslag, deurklinken en handgrepen direct uit voorraad leverbaar.

Deurklinken op retro-deurbeslag.nl

Deurbeslag de specialiteit van De Galanterie, wij zijn gespecialiseerd in oude en antieke deurklinken, maar ook nieuwe deurkrukken, raambeslag, toiletsloten "Vrij-Bezet" en aanverwant hang- en sluitwerk. De klinken, ook wel deurgrepen genoemd, zijn leverbaar in nikkel, matnikkel, ongelakt messing, (antiek)messing verouderd en gietijzer met ebbenhout of bakeliet.

Veelal zijn goede en exacte replica's moeilijk te vinden, daarom hebben wij een eigen lijn deurbeslag ontwikkeld. Wij hebben ons gespecialiseerd in de replica's van modellen van 1900 tot het tonmodel van de jaren 30.

Bij ons vindt u de juiste deurkruk, raamgreep of keukenkastknop.

Voor (keuken)kastjes heeft De Galanterie ook een ruim assortiment beslag, waaronder diversen handgrepen in messing, messing vernikkeld, messing verouderd, tonmodel met ebbenhout en (keuken)knopjes in messing, hout en ook van porselein.

Verder hebben wij ook een ruime collectie draadhaken, espagnoletsluitingen, raamgrepen, kapstokhaken, handgrepen, haakjes, knopjes, deurkloppers en trekbellen.

Niet verder zoeken, maar neem contact op met De Galanterie of bezoek onze winkel!

De montage van de deurklinken van De Galanterie gaat op de oude manier, dat wil zeggen: De klinken worden tegen het binnenslot geplaatst en dus niet tegen de rozet, waardoor de kracht niet op de rozetten wordt overgebracht. En het koppelen van de 2 klinken gaat met een pinnetje en een gaatje. Aangezien de sloten in de loop der jaren in dikte variëren is er nog geen gaatje voorgeboord; dit moet dus nog gebeuren!

Online bestellingen voor replica deurbeslag plaatst U eenvoudig via onze webwinkel retro-deurbeslag.

U kunt gebruik maken van de webshop: retro-deurbeslag.nl

Via het contactformulier te bestellen en ruimschoots op voorraad. Portokosten 7,45