Vrij-Bezet

Vrij bezet toiletsloten.

Toiletsloten op retro-deurbeslag.nl

Toiletsloten in oude klassieke stijl, nostalgisch met vrij bezet aanduiding en toepasbaar op moderne sloten.

Bij de Galanterie hebben wij een grote collectie replica’s van oude en antieke toiletsloten vaak voorzien van de emaille vrij-bezet plaatjes. Waar vroeger vaak het toilet werd afgesloten met een klein kajuithaakje kwam het in de shique huizen ook voor dat er een hevel aan de binnenkant werd geplaatst met een daarmee verbonden vrij-bezet plaatje voor aan de buitenkant. Dit plaatje ijzer met een emaille laagje met de woorden vrij en bezet draait dan mee en geeft aan of het toilet/badkamer toegankelijk is. Deze vrij bezet sloten hebben wij ook toepasbaar gemaakt voor de modernere combinatie sloten waarbij met een knop het ingebouwde slot kan worden bediend.

Vrij bezet op een emaille plaatje is slijtvast.

Wat de vrij bezet sloten van de Galanterie zo bijzonder maakt is dat wij net zoals vroeger gebruik maken van emaille en niet plastic of een sticker wat vandaag de dag veel gebruikt word voor soortgelijke sloten. De toiletsloten zijn in de volgende finishes verkrijgbaar.

Kom eens kijken op de webshop of in de winkel om onze uitgebreide collectie toiletsloten te bekijken.

Bezoek de toiletsloten pagina van de webshop retro-deurbeslag.nl. Bestel en wij versturen direct uit onze ruime voorraad.