Schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag oude modellen uit de periode 1890-1940.

Schuifdeurbeslag op retro-deurbeslag.nl

De Galanterie heeft een zeer ruime collectie beslag voor schuifdeuren, ook wel kamer-en-suite deuren genoemd. Wij hebben komgrepen en deurgrepen exact gekopieerd van oude en antieke modellen.

Ook voor de kasten naast de schuifdeuren hebben wij passende deurknoppen.

Ons assortiment schuifdeurbeslag is leverbaar in de finishes zwart, glanzend nikkel, messing verouderd (bronskleurig), ongelakt messing en geborsteld nikkel. Het schuifdeurbeslag wordt in exact dezelfde materialen en op dezelfde manier vervaardigd zoals dat vroeger gebruikelijk was en is niet van authentiek beslag te onderscheiden. Bekijk onze grote collectie schuifdeur beslag en u zult vast het het passende beslag vinden. De gehele collectie wordt in eigen beheer vervaardigd en is ruimschoots op voorraad, geen lange levertijden maar vandaag besteld en in 1 á 2 dagen in huis. Het beslag wordt geleverd met schroeven in oude stijl met sleuf en lenskop in dezelfde finish als het schuifdeurbeslag.

Bezoek de schuifdeurbeslag pagina van de webshop retro-deurbeslag.nl. Bestel en wij versturen direct uit onze ruime voorraad.